Nomineer jouw favorieten voor het Zeiler van het Jaar Gala 2018

Op 5 november vindt het Zeiler van het Jaar Gala 2018 plaats. Hier zullen de Conny van Rietschoten Trofee, Flyer Trofee en Maas Trofee weer uitgereikt worden. Daarnaast zullen de Coach van het Jaar en de Mediaprijs weer uitgereikt worden. Nomineer tot 1 oktober jouw favoriet in de volgende categorieën:Conny van Rietschoten Trofee – ‘Zeiler (m/v) van het Jaar’ - De Conny van Rietschoten Trofee wordt toegekend aan één of meerdere personen die (gezamenlijk) een opmerkelijke prestatie hebben geleverd in de zeilsport.


Flyer Trofee – Jeugdtalent van het jaar - De trofee wordt toegekend aan het talent dat in het kalenderjaar waarin hij of zij is genomineerd, dat hele kalenderjaar 21 jaar of jonger is. Deze persoon is een andere dan de Zeiler (m/v) van het Jaar.Coach van het Jaar – Wie in de watersport verdient volgens jou de eretitel Coach van het Jaar 2016? Je kan nu jouw favoriete coach nomineren!Mediamoment - Ook dit jaar kan er weer gestemd worden voor het mediamoment van het jaar. In aanmerking komen makers van geschreven of audiovisuele media of radio of TV zoals journalisten, filmmakers en schrijvers die het afgelopen jaar de watersport op een mooie wijze in beeld of op papier hebben gebracht.Maas Trofee - 
Als laatste zal door de KRZV De Maas een oeuvre prijs uitgereikt worden aan een persoon/personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor de zeilsport. De jury kent de prijs rechtstreeks toe zonder nominaties, voordrachten zijn echter wel welkom. 

Halverwege oktober worden de genomineerden bekend gemaakt, hou hiervoor de site www.zeilervanhetjaar.nl en de Facebook kanalen van het Watersportverbond en de Conny van Rietschoten Trofee in de gaten.