Programma

Bekijk hier het programma van het Zeiler van het Jaar Gala van 5 november 2019.

Op dinsdag 5 november 2019 wordt in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen de Conny van Rietschoten Trofee uitgereikt tijdens de Zeiler van het Jaar Gala. De Conny van Rietschoten Trofee is een eerbetoon aan een van de grootste Nederlandse zeilhelden. De afgelopen jaren is de trofee uitgegroeid tot de meest prestigieuze zeilprijs van Nederland. De uitreiking van de trofee, die al sinds 1982 bestaat, is een jaarlijks gala voor en door wedstrijdzeilend Nederland.

Programma (tijden onder voorbehoud)
Vanaf 19:00 - Inloop en ontvangst
20:15 - Uitreiking van de prijzen
21:45 - Feest
00:30 - Einde van Zeiler van het Jaar Gala 2019

Aanmelden
Wil je op deze gala-avond aanwezig zijn? Meld je dan nu aan.

Locatie: Zuiderstrandtheater Scheveningen
De Conny van Rietschoten Trofee wordt dinsdag 5 november 2019 uitgereikt bij de huldiging tot Zeiler van het Jaar in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. De locatie ligt naast de zeezeilhaven van Nederland en nabij het Topsportcentrum van de Nederlandse topzeilers. 

Zuiderstrandtheater Scheveningen
Houtrustweg 505
2583 WB Den Haag

Er is volop parkeergelegenheid direct bij het Zuiderstrandtheater. Een uitrijkaart is voor €5,- te verkrijgen in het theater. Schaf de uitrijkaart aan bij de informatiebalie en de bars, of bij de parkeerautomaten aan de buitenkant van het theater, naast de ingang (betaling uitsluitend per creditcard of pinpas).
Klik hier voor meer informatie

Openbaar Vervoer
Kom je met het openbaar vervoer? Het Zuiderstrandtheater heeft een bushalte voor de deur, vanaf Den Haag Centraal stopt bus 22 voor de deur. Deze bus rijdt ieder half uur, op het uur. Voor de terugweg rijdt deze door tot middernacht. Plan je reis op 9292.nl.

Informatie en/of vragen:
Aarzel niet om contact op te nemen via zeilervanhetjaar@watersportverbond.nl met al je vragen.

Partners