Voordragen

Wie maken er kans op de prijzen tijdens het Zeiler van het Jaar Gala? Lees hier meer over hoe je kan voordragen voor een nominatie.

Kandidaten voordragen voor de Conny van Rietschoten Trofee, Flyer Trofee, Coach Trofee en Maas Trofee

De Conny van Rietschoten Trofee valt onder de jurisdictie van de Stichting Zeiltrophy. De Stichting heeft tot doel het bevorderen van de zeilsport, onder meer door het jaarlijks toekennen en uitreiken van de Conny van Rietschoten Trofee en drie nevengeschikte prijzen: de Flyer Trofee, de Coach Trofee en de Maas Trofee. De  Conny van Rietschoten Trofee wordt door een jury toegekend aan één of meerdere personen die (gezamenlijk) een opmerkelijke prestatie hebben geleverd in de zeilsport.

Kandidaten voor de Conny van Rietschoten Trofee, de Flyer Trofee, de Coach Trofee en de Maas Trofee kunnen door iedereen worden voorgedragen via onderstaand formulier. De jury kiest uit de voorgedragen kandidaten voor iedere Trofee (behalve de Maas Trofee) een aantal genomineerden.

Belangrijk: men kan voor ALLE vier prijzen kandidaten voordragen, dus ook voor de Maas Trofee! Alleen komen daar geen genomineerden uit voort maar bepaalt de jury de winnaar.

Nieuw: publiek stemt en kiest winnaar!

Nieuw tijdens het Zeiler van het Jaar Gala dit jaar is dat het publiek op de avond zelf bij elke prijs stemt en dus bepaalt wie de winnaar is. 

Voordragen voor de vier trofeeën kan vanaf 23 oktober 2021.

De Trofeeën worden op dinsdagavond 21 december uitgereikt in Almere.

Geef hieronder aan wie u wilt voordragen per trofee

De Conny van Rietschoten Trofee - Zeiler van het jaar

Deze trofee wordt toegekend aan één of meerdere personen die (gezamenlijk) een opmerkelijke prestatie hebben geleverd in de zeilsport.

Vul hier een voor- en achternaam in.
Vul hier je motivatie in
Flyer Trofee - Jeugdtalent van het jaar

Deze trofee wordt toegekend aan het talent dat in het kalenderjaar waarin hij of zij is genomineerd, dat hele kalenderjaar 21 jaar of jonger is. Deze persoon is een andere dan de Zeiler (m/v) van het Jaar.

Vul hier een voor- en achternaam in.
Vul hier je motivatie in.
Coach van het jaar

De trofee voor de Coach van het Jaar gaat naar de beste coach die zijn of haar sporter tot bijzondere prestaties wist te begeleiden.

Vul hier een voor- en achternaam in.
Vul hier je motivatie in.
De Maas Trofee - oeuvreprijs

Deze trofee is een oeuvreprijs, voor een persoon/personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor de zeilsport. De jury kent de prijs rechtstreeks toe zonder nominaties.

Vul hier een voor- en achternaam in.
Vul hier je motivatie in.
Voor- en achternaam

Partners