Zeiler van het Jaar Gala 2021 gaat niet door

26 november 2021

Zeiler van het Jaar Gala 2021 gaat niet door

 

Na de persconferentie op 12 november over de stijging van het aantal corona-besmettingen, ging er wederom een streep door veel evenementen. Aangezien een kentering in de ontwikkeling nog niet in zicht is, verwachten wij dat de maatregelen voorlopig van kracht blijven. De onzekerheid die dit met zich meebrengt, het nog steeds hoge aantal besmettingen en het feit dat het voornaamste doel van het Zeiler van het Jaar Gala is om in groot gezelschap met elkaar onze sport te vieren, heeft ons doen besluiten de avond te annuleren. 

 

Uitreiking Conny van Rietschoten Trofee gaat wel door

De uitreiking van de Conny van Rietschoten, Flyer, Maas en Coach van het Jaar Trofeeën 2021 zal wel plaatsvinden. Op dit moment onderzoeken wij hoe we dit kunnen vormgeven. Daarover binnenkort meer. Het voordragen van sporters voor de nominaties is inmiddels gesloten. De jury beraadt zich nu over welke genomineerden daaruit voortvloeien. Deze maken wij in de loop van december bekend. Aangezien het gala niet meer plaatsvindt, kan helaas ook het stemmen door publiek niet doorgaan. Net als voorgaande jaren zal de jury de winnaars bepalen, die wij op 21 december bekendmaken.


Het Watersportverbond, de Stichting Zeiltrophy, partner Allianz en sponsor Royal Huisman vinden het ontzettend jammer dat we niet met elkaar de bijzondere prestaties van onze sporters het afgelopen jaar live kunnen vieren. Wij gaan er vanuit dat dit in 2022 wel kan.


Houd de nieuwsbrief en social-media-kanalen (onderaan deze nieuwsbrief) van het Watersportverbond in de gaten voor de nominaties! Ontvang je de nieuwsbrief niet, schrijf je dan snel in via de homepage van watersportverbond.nl.

Deel dit artikel:

Partners