Royal Huisman

Royal Huisman

Jachtwerf Huisman uit Vollenhove bouwde in 1977 de Flyer voor Conny van Rietschoten, waarmee hij de winnaar werd van de Whitbread Round the World Race '77-'78. Ook de tweede Flyer werd op dezelfde werf gebouwd, waarmee Conny opnieuw won: de '81-'82 editie van de Whitbread.

Daarom is Royal Huisman een trouwe en trotse supporter van de Stichting Zeiltrophy en de Conny van Rietschoten Trofee. Tegenwoordig produceert het team duurzame, unieke superjachten. Uniek tot in de kleinste details, perfect uitgevoerd en boordevol innovatieve oplossingen.

De Royal Huisman Groep bestaat uit meer dan 350 getalenteerde professionals met diverse vaardigheden, maar met een gedeelde passie voor perfectie. Elke collega koestert trots en toewijding bij het werken aan onze jachten en producten.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team dat werkt aan grote dromen? Voor onze drie merken, Royal Huisman, Rondal en Huisfit, zijn we op zoek naar nieuwe talenten die uitblinken in hun vakgebied. Kijk voor alle vacatures op werkenbijroyalhuismangroep.com

Partners